Hamsi Kebabı Hamsi Kebabı Malzemeler: 1. Yarım kilogram hamsi,
2. 3 tane patates,
3. 1 kase yoğurt,
4. 1 çorba kaşığı tereyağı,
5. 1 çay kaşığı toz kırmızı biber,
6. Tuz ve karabiber,
7. Sıvıyağ. Hamsi Kebabı Yapılışı: 1. Yarım kilogram hamsiyi tavaya dizin. Üzerine az sıvıyağ ilave edin ve hamsileri pişirin.
2. 3 adet patatesi ince olarak kesin ve patatesleri kızartın. Servis tabağına patatesleri alın.
3. Üzerine hamsileri ilave edin.
4. Üzerine yoğurt dökün. 1 çorba kaşığı tereyağını ve toz kırmızı biberi kızartın.
5. Hamsilerin üzerine dökün ve servis edin. Afiyet Olsun. |