Ístanbul Kebabı Gerekli Malzemeler: 750 gr. yagsiz kusbasi koyun eti 4 adet domates 8 adet sivri biber 6-7 dal taze sogan 1 demet maydanoz 1 tatli kasigi kekik Karabiber, kirmizi biber, tuz 2 tabaka yagli kagit Garnitür için: 5 adet patates 1 fincan zeytinyagi ½ limon suyu 1 tutam muskat 1 çay bardagi susam Yapılışı: Garnitürün Yapilisi: Garnitür için patatesleri haslayip soyun Rendeleyin Limon suyu, tuz, zeytinyagi katip iyice yogurun Iri iri yuvarlayin Kavrulmus susama bulayip etin yagiyla servis yapin Yesil soganlari yarim el kalinliginda dograyin Biberleri ve maydanozu ince kiyin Domatesi küp seklinde dograyin Hepsini etlere ilave edin Tuz, karabiber, kirmizi biber, kekigi katip hepsini harmanlayin Yagli kagitlari 4 parçaya bölün Her parçaya esit miktarda harci bölüstürün Bohça gibi katlayip firin tepsisine yerlestirin 200°C firinda, kagitlarin üzeri kizarincaya kadar pisirin Firindan çikarip kagitla birlikte, garnitürle servis yapin