Kagıt Kebabı Gerekli Malzemeler: 1 kg. kusbasi kuzu eti, 2 adet havuç, 2 adet patates, 2 adet domates, 2 adet sivribiber, 250 gr. arpacik sogan, 1 su bardagi bezelye, 3 yemek kasigi tereyagi, 5 adet defne yapragi, Tuz, karabiber, kekik, 2 tabaka yagli kagit. Yapılışı: Patates, havuç ve domatesleri küp seklinde dograyin Arpacik soganlari ayiklayin Sivribiberi kiyin Bir kapta et, havuç, domates, patates, biber ve bezelyeyi karistirin Tuz, kekik, karabiber ekleyin Yagli kagidi 5 parçaya bölün Karisimdan kagitlara paylastirin Birer parça tereyagi ve defne yapragi koyup, kenarlarini kivirin Üzerine firça ile siviyag sürüp, isitilmis firinda 40-50 dakika pisirin