Kandil Kebabı Gerekli Malzemeler:
750 gr kusbasi koyun eti,
4 adet sogan,
2 adet domates,
2 yemek kasigi margarin,
2 tatli kasigi kekik,
1 demet maydanoz,
1 yemek kasigi tuzot,
3 adet yufka,
Karabiber,
3 adet patates,
1 çay bardagi zeytinyagi,
1 adet yumurta, Yapılışı: Ufak ufak dogranmis koyun eti, margarin, rendelenmis sogan ile etleri
suyunu çekinceye kadar pisirin
Dogranmis domates, kekik ve kiyilmis maydanoz ilave edin
1 bardak sicak su ilave ederek pisirin
Yufkalari 4'e bölün
Zeytinyagi ile yaglayin
Ortalarina etli harçtan koyup bohça seklinde katlayin
Uçlarina ve üzerine yumurta sarisi sürüp 180 derece isitilmis firinda
pisirin