Pideli Yayla Kebabı Gerekli Malzemeler: 500 gr dana kiyma, 5 adet pide, 1 su bardagi yogurt, 2 dis sarimsak, 4 adet domates, 2 yemek kasigi salça, 1 adet kirmizi sogan, 1 tatli kasigi sumak, 1 yemek kasigi tuzot, 3 yemek kasigi tereyag, 1 adet patlican, 6 adet sivri biber Yapılışı: Pideleri küp küp kesin 1 5 kasik tereyaginda soteleyin Kalan yag ile kiymayi kavurun Salça ve rendelenmis 2 domatesi ilave edin Tuzotu ekleyin Sarimsagi ezip yogurda katin Patlican, domates, sivri biberleri dilimleyip izgarada pisirin Kirmizi sogani piyazlik dograyip sumakla ovun Pidelerin üzerine önce sosu sonra yogurdu gezdirin Izgara sebzeler ve soganla süsleyip servis yapin Arzuya göre üzerine kirmizi biber eklenmis kizdirilmis tereyag gezdirin