tualimforum.com
>
KADIN DÜNYASI
>
Yemek Tarifleri ( Mutfağım )
>
Zeytinyağlı-Etli Yemekler
Sebzeli Kuskus Kapama
Kullanıcı ismi
Beni hatırla
Şifreniz
Kayıt ol
Yardım
Üye Listesi
Ajanda
Bugünki Mesajlar
Arama
Zeytinyağlı-Etli Yemekler
Lezzetli yemek tarifleri...
Forumları ara
Konu gösterimi
Mesaj gösterimi
Gelişmiş arama yap
Seçilene git...
Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Sebzeli Kuskus Kapama
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
Görüntülenme Sayısı
635
LinkBack
Seçenekler
04.10.08, 09:42
#
1
(
permalink
)
Kullanıcı Profili
ASYA
Moderator
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 6.442
Konular: 5295
Puan Grafiği
Rep Puanı:9435
Rep Gücü:117
RD:
Teşekkür
Ettiği Teşekkür: 118
480 Mesajına 828 Kere Teşekkür Edlidi
:
Sebzeli Kuskus Kapama
Sebzeli Kuskus Kapama
Malzeme
- 3 su bardağı kuskus makarna
- 3 yemek kaşığı Sana Crème Bonjour tereyağlı margarin
- 2 adet çarliston biber
- 10 adet mantar
- 2 adet kabak
- 4 adet taze soğan
- ½ kutu Sana Crème Bonjour fesleğenli & cevizli peynirli sandviç sürme
- ½ su bardağı süt
- ½ demet nane
- ½ demet dereotu
- 1 su bardağı rende kaşar
- 4 su bardağı su
- tuz ve karabiber
Hazırlanışı
1. Çarliston biberlerin tohumlarını çıkarıp kıyın.
2. Mantarların saplarını çıkarıp kıyın.
3. Kabakların kabuklarını kazıyıp rendenin geniş tarafı ile rendeleyin.
4. Taze soğanları, dereotunu ve taze naneyi ayıklayıp kıyın.
5. Yayvan bir tencerede Sana Crème Bonjour tereyağlı margarini kızdırıp içine kıyılmış çarliston biberleri koyup kavurun.
6. Daha sonra içine kıyılmış mantarları ekleyip mantarlar suyunu çekinceye kadar sote etmeye devam edin.
7. Daha sonra içine rende kabak ve kuskusu ekleyip sote etmeye devam edin.
8. En son olarak içine Sana Crème Bonjour fesleğenli?cevizli peynirli sandviç sürme yi ilave edip karıştırın. Üzerine kıyılmış naneyi, dereotunu, taze soğanları ve tuz ve karabiberi ve suyu koyup karıştırdıktan sonra tencerenin kapağı kapalı olarak kısık ateşte suyunu çekip pişinceye kadar tutun.
9. Pişen kuskusu demlendirdikten sonra servis tabağına alıp sıcak olarak servis edin.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Tags
kapama
,
kuskus
,
sebzeli
«
önceki Konu
|
sonraki Konu
»
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor.
(0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
Seçenekler
Yazdırılabilir şekli göster
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Yetkileriniz
You
may not
post new threads
You
may not
post replies
You
may not
post attachments
You
may not
edit your posts
BB code
is
Açık
Smileler
Açık
[IMG]
Kodları
Açık
HTML-Kodları
Kapalı
Trackbacks
are
Açık
Pingbacks
are
Açık
Refbacks
are
Açık
Forum Rules
Benzer Konular
Konu
Konuyu Başlatan
Forum
Cevaplar
son Mesaj
Rüyada Sebzeli Yer Görmek - Rüyada Sebzeli Yer Görmek Açıklaması ve Yorumu - Sebzeli
Tarot
N-O-Ö-P-R-S-Ş ile Başlayan Rüya Tabirleri
0
25.12.12
19:22
Hindi Kapama - Hindi Kapama Tarifi
ASYA
Zeytinyağlı-Etli Yemekler
0
12.12.11
17:19
Sebzeli Konsome Tarifi - Sebzeli Konsome Yapılışı - Sebzeli Konsome
ASYA
Çorbalar
0
03.12.11
02:06
Nohutlu Kapama
AnGeL
Ramazan Yemekleri-Tatlıları
0
06.08.10
22:17
Kuskus Salatası
ASYA
Salatalar
0
30.11.09
13:28
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat:
18:20
.
-- English (US)
-- Tr
İletişim
-
www.tualimforum.com
-
Arşiv
-
Kullanım sözleşmesi
-
Yukarı git
Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2
LinkBack
LinkBack URL
About LinkBacks
Bookmark & Share
Digg this Thread!
Add Thread to del.icio.us
Bookmark in Technorati
Tweet this thread