tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > KADIN DÜNYASI > Yemek Tarifleri ( Mutfağım ) > Zeytinyağlı-Etli Yemekler
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Zeytinyağlı-Etli Yemekler Lezzetli yemek tarifleri...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Çöp Kebabı
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
613

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 21.02.08, 15:37   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
Red face Çöp Kebabı





Malzemeler :



* Köfte İçin:

* Yarım kg kıyma

* 1 adet iri kuru soğan

* 1 yumurta

* Yarım bayat ekmek

* Tuz, karabiber, yeni bahar, kırmızı pul biber, köfte baharı

* Yarım demet maydanoz



Ön hazırlık

olarak ekmekleri su dolu bir kapta bekletip yumuşamasını sağlayalım. Patlıcanları yol, yol soyduktan sonra uzunlamasına ince dilimler kesip tuzlu suda bekletelim. Ayrı bir kaba soğanı rendeleyelim ve köfte için gerekli olan tüm malzemeleri katalım (ekmeklerinde suyunu sıkıp ilave edelim). Köfte

kıvamına gelene dek yoğuralım. Patlıcanların içine sığacak şekilde köftelere şekil verelim(yuvarlak veya uzun) Patlıcanların suyunu kağıt havlu ile alıp kızgın yağda hafif kızartalım ve tekrar kağıt havlu üzerine alalım (yağını çekmesi için)



Ardından köfteleri hafif kızartalım. Kızaran patlıcanların geniş

kısmına birer köfte koyup saralım, kürdana önce doğranmış domates, biber saplayıp patlıcanlı ruloyu tutturalım. Bütün malzemeler aynı şekilde yapılır ve tepsiye dizilir. Artan köfte olursa tepsiye onlarıda dizebiliriz. Küçük bir kapta salçayı suyla ezip köftelerin üzerine gezdirelim. Arzuya göre suyunu ayarlayalım ve 200 derecede pişmeye bırakalım. 25-30 dk sonra fırından alıp sıcak servis yapalım.






--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
cop, kebabi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Çökertme Kebabı - Çökertme Kebabı Tarifi - Çökertme Kebabı Yapılışı Başak Zeytinyağlı-Etli Yemekler 0 08.12.13 01:02
Fırında Tepsi Kebabı - Fırında Tepsi Kebabı Tarifi - Fırında Tepsi Kebabı Yapılışı Okyanus Köfteler-Kebaplar 0 12.07.13 02:20
Çardak Kebabı - Çardak Kebabı Tarifi - Çardak Kebabı Yapılışı Okyanus Köfteler-Kebaplar 0 12.07.13 02:17
Rüyada Tava Kebabı Görmek - Rüyada Tava Kebabı Açıklaması ve Yorumu - Tava Kebabı Tarot T-U-Ü-V-Y-Z ile Başlayan Rüya Tabirleri 0 23.08.12 01:52
Mantarlı Tas Kebabı - Mantarlı Tas Kebabı Tarifi ASYA Zeytinyağlı-Etli Yemekler 0 09.02.12 18:46


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:08 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2