tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > KADIN DÜNYASI > Yemek Tarifleri ( Mutfağım ) > Zeytinyağlı-Etli Yemekler
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Zeytinyağlı-Etli Yemekler Lezzetli yemek tarifleri...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Levrek Buğulama
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
638

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 21.02.08, 14:08   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Gamma Üye
 
Güllü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 2.538
Konular: 1710
Puan Grafiği
Rep Puanı:3968
Rep Gücü:0
RD:Güllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
146 Mesajına 240 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Levrek Buğulama

Malzemeler

150’şer gr’lık 4 adet levrek filetosu
1 bağ kıyılmış maydanoz.
4 kabuğu soyulmuş limon dilimi
2 küçük domates
2 defne yaprağı
1 kahve fincanı beyaz şarap
1 kahve fincanı balık suyu
4 çorba kaşığı krema
1/4 tatlı kaşığı tuz. 1 tatlı kaşığı tereyağı


Yapılışı

Domatesleri kabuklarını soyup ortadan ikiye bölün. Defne yapraklarını da ikiye bölün. Pyrex cam çukur kabı veya güveci hafifçe yağlayıp balıkları yerleştirin. Balıkların üzerine sırasıyla üst üste birer dilim limon, 1/2 defne yaprağı, 1/2 domates koyun.Tuzu, beyaz şarabı, balık suyunu ve her balığın üzerine birer kaşık olmak üzere kremayı ekledikten sonra, kabın ağzını sıkıca kapayıp ağır ateşte 12 dakika pişirin. Pişen balıkları parçalamadan kevgirle başka bir kaba aktarın. Balığın sosunu yarım su bardağı kalacak kadar kaynatarak çektirin. Bu sosa tereyağını ve maydanozu karıştırıp, balıklara dökerek servis yapın.




Güllü isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
bugulama, levrek


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Çipura Buğulama Tarifi Berfin Zeytinyağlı-Etli Yemekler 1 09.02.15 11:22
Rüyada Levrek Balığı Görmek - Rüyada Levrek Balığı Açıklaması ve Yorumu - Levrek Tarot H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri 0 25.08.12 18:23
Rüyada Levrek Görmek - Rüyada Levrek Açıklaması ve Yorumu - Levrek Rüya Tabiri Tarot H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri 0 25.08.12 18:22
Domatesli Piliç Buğulama Berfin Tavuk Yemekleri 0 07.08.08 17:24
Kerevizli Levrek Güllü Zeytinyağlı-Etli Yemekler 0 08.03.08 22:30


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:19 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2