4 Kişilik
524 Kalori
Hazırlama süresi: 15 dakika
Pişme süresi: 1 saat 10 dakika
Malzemeler
750 gr dana eti, küpler halinde kesilmiş
2 kuru soğan, rendelenmiş
1 diş sarmısak, ezilmiş
Yarım çay kaşığı acı biber
4 adet domates, rendelenmiş
1/4 bardak domates püresi
1.5 bardak et suyu
2 bardak su
200 gr mantar, ikiye kesilmiş
1 yemek kaşığı kekik
1.5 bardak Amerikan pirinci
Hazırlanışı
Teflon tencerede yağsız olarak küp şeklinde doğranmış etleri kavurun. Soğan ve sarmısağı da katarak soğanlar yumuşayana kadar kavurmaya devam edin. Et suyu, su, domates ve domates püresini tencerede karıştırıp, kavrulmuş etleri ilave edin. Orta derecedeki ateşte 45 dakika pişirin. Mantarları ekleyip kaynatın. Ateşi kısıp, 10 dakika demlendirin. Kekik ilave edin.