![]() |
|
Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Bugünki Mesajlar | Arama |
Yöresel Yemekler Yörelerimizden lezzetli yemek tarifleri... |
![]() | ||
![]() ![]() |
| LinkBack ![]() | Seçenekler ![]() |
![]() | #1 (permalink) | ||
![]() Keleçoş ![]() MALZEMELER · 1 su bardağı bulgur · 1 su bardağı nohut · 1 kg kuru soğan · 2 kaşık tereyağı · 100 gr. Kıyma · tuz · karabiber · nane · 4 su bardağı et suyu Keleçoş tarifi Soğan doğranır tereyağında kavrulur. Haşlanmış nohut et suyu ilave edilir. Kaynamaya bırakılır. Kıyma tuz karabiber ile yoğrulur. Fındık büyüklüğünde köfteler yapılır. Tencereye ilave edilir. Bulgur konur. 10-15 dakika kaynadıktan sonra ocaktan indirilir. İnce kıyılmış taze soğanla yoğurt ilave edilir. Üzerine kızdırılmış naneli yağ gezdirilir. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Tags |
kelecos, keleçoş, keleçoş hazırlanışı, keleçoş nasıl yapılır, keleçoş tarifi, keleçoş yapılışı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |