![]() |
|
Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Bugünki Mesajlar | Arama |
Yöresel Yemekler Yörelerimizden lezzetli yemek tarifleri... |
![]() | ||
![]() ![]() |
| LinkBack ![]() | Seçenekler ![]() |
![]() | #1 (permalink) | ||
![]() Antep Ezmesi Tarifi ![]() Antep Ezmesi İçin Gerekli Malzemeler; * 6 adet domates (soyulmuş) * 1 çorba kaşığı acı biber salçası * 2 adet soğan * 1 demet maydanoz * 1 tatlı kaşığı pul biber * tuz * 1 çorba kaşığı nar ekşisi * 1/2 limon * 1 çay bardağı zeytinyağı Antep Ezmesi Yapılışı; Soğanları rendeledikten sonra, maydanozu yıkayıp çok ince kıyın; diğer malzemelerle beraber hepsini bir kap içinde karıştırın. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Tags |
antep, antep ezmesi, antep ezmesi hazırlanışı, antep ezmesi nasıl yapılır, antep ezmesi tarifi, antep ezmesi yapılışı, ezmesi, tarifi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | son Mesaj |
Etli Antep Dolması - Etli Antep Dolması Tarifi - Etli Antep Dolması Yapılışı | Başak | Dolmalar Ve Sarmalar | 0 | 14.07.13 19:44 |
Antep Ezmesi | FORUMCU | Mezeler | 0 | 01.11.08 14:35 |
Ançuez Ezmesi tarifi | FORUMCU | Mezeler | 0 | 01.11.08 13:22 |
Sardalye Balığı Ezmesi tarifi | FORUMCU | Mezeler | 0 | 01.11.08 13:14 |
Ton Balığı Ezmesi tarifi | FORUMCU | Mezeler | 0 | 01.11.08 13:09 |