tualimforum.com
>
KADIN DÜNYASI
>
Yemek Tarifleri ( Mutfağım )
Makarna Pişirmenin Püf Noktaları
Kullanıcı ismi
Beni hatırla
Şifreniz
Kayıt ol
Yardım
Üye Listesi
Ajanda
Bugünki Mesajlar
Arama
Yemek Tarifleri ( Mutfağım )
Yemek tarifleri,çorbalar,salatalar,tatlılar,pastalar,börekler,yöresel yemekler,mezeler,aperatifler...
Forumları ara
Konu gösterimi
Mesaj gösterimi
Gelişmiş arama yap
Seçilene git...
Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Makarna Pişirmenin Püf Noktaları
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
Görüntülenme Sayısı
1084
LinkBack
Seçenekler
15.04.08, 06:02
#
1
(
permalink
)
Kullanıcı Profili
Güllü
Gamma Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 2.538
Konular: 1710
Puan Grafiği
Rep Puanı:3968
Rep Gücü:0
RD:
Teşekkür
Ettiği Teşekkür: 54
146 Mesajına 240 Kere Teşekkür Edlidi
:
Makarna Pişirmenin Püf Noktaları
Makarna Pişirmenin Püf Noktaları
Makarnayı pişirdikten sonra soğuk suyla durulamalı mıyım?
Sadece makarnayı soğuk olarak veya sosla birlikte hemen servis edeceğiniz zaman suyla durlayabilirsiniz. Bu durumlarda makarnanın soğuk suyla durlanması pişme işlemini bitirir ve diri kalmasını sağlar.
Makarnanın pişerken veya piştikten sonra birbirine yapışmasını nasıl önlerim?
Çok su kullanarak ve aşırı pişirmeden makarnanızı hazırlayın. Makarna paketinin üstünde size verilen pişirme sürelerine sadık kalın.
Tüm makarnalarda yumurta var mıdır?
Hayır. Aksi belirtilmedikçe genelde makarnalar yumurta içermez. Kullandığınız makarna paketinin içindekiler bölümüne emin olmak için bakınız.
Makarnaları nasıl saklamalıyım?
Makarna paketlerini, pişirmeden bir yıl kadar muhafaza edebilirsiniz. Serin ve kuru bir yerde makarna paketlerini saklayınız. İlk aldığınız makarnayı, ilk olarak pişiriniz ve yeni bir paket açmadan bir önce açtığınız paketi mutlaka bitirinizi.
Pişirilmiş makarnalarınızı, hava almayan bir kabın içinde 3 ile 5 gün arasında saklayabilirsiniz. Bir miktar sıvı yağ eklerseniz, makarnalarınız birbirine yapışmaz. Pişmiş makarnalarınızı soslarıyla karıştırıp saklamayınız.
Tags
makarna
,
noktalari
,
pisirmenin
,
puf
«
önceki Konu
|
sonraki Konu
»
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor.
(0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
Seçenekler
Yazdırılabilir şekli göster
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Yetkileriniz
You
may not
post new threads
You
may not
post replies
You
may not
post attachments
You
may not
edit your posts
BB code
is
Açık
Smileler
Açık
[IMG]
Kodları
Açık
HTML-Kodları
Kapalı
Trackbacks
are
Açık
Pingbacks
are
Açık
Refbacks
are
Açık
Forum Rules
Benzer Konular
Konu
Konuyu Başlatan
Forum
Cevaplar
son Mesaj
Mantı Makarna - Mantı Makarna Tarifi - Mantı Makarna Yapılışı
Başak
Makarnalar-Pilavlar
0
09.12.13
19:28
Roka Soslu Makarna - Roka Soslu Makarna Tarifi - Roka Soslu Makarna Yapılışı
Başak
Makarnalar-Pilavlar
0
08.12.13
01:00
Diyet Makarna Tarifi - Diyet Makarna Nasıl Yapılır - Diyet Yemek Tarifleri
Başak
Diyet Yemekleri
0
30.04.13
20:20
Rüyada Makarna Görmek - Rüyada Makarna Görmek Açıklaması ve Yorumu - Makarna Rüya Tab
Tarot
H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri
0
21.07.12
01:05
Kurban etini doğru pişirmenin püf noktaları
ASYA
Yemek Tarifleri ( Mutfağım )
0
25.11.09
14:41
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat:
06:12
.
-- English (US)
-- Tr
İletişim
-
www.tualimforum.com
-
Arşiv
-
Kullanım sözleşmesi
-
Yukarı git
Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2
LinkBack
LinkBack URL
About LinkBacks
Bookmark & Share
Digg this Thread!
Add Thread to del.icio.us
Bookmark in Technorati
Tweet this thread