![]() |
|
Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
Turşular Turşu çeşitleri ve turşu yapılış tarifleri... |
![]() | ||
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler |
![]() | #1 (permalink) | ||
![]() ![]() Sarımısak Turşusu 20 baş sarımsak 2 su bardağı sirke 8 dal kereviz su kaya tuzu Uygun büyüklükyüki bir kavanoza kabukları soyulmuş temizlenmiş sarımsakları doldurun. 6 dal kerevizi ilave ed,n. Turşu suyunu bir litre başına 6 çorba kaşığı kaya tuzu ve 1 bardak sirke olacak şekilde hazırlayarak kavanozları doldurun. Kavanozun kapağını hava almayacak şekilde kapatıp serin ve güneş görmeyen bir yerde 15-20 gün bekletin. --------------Tualimforum İmzam-------------- ![]() Konu ASYA tarafından (26.01.09 Saat 08:47 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Tags |
sarimisak, sarımısak turşusu, sarımısak turşusu hazırlanışı, sarımısak turşusu nasıl yapılır, sarımısak turşusu tarifi, sarımısak turşusu yapılışı, tursusu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | son Mesaj |
Karnabahar Turşusu | AnGeL | Turşular | 0 | 13.12.10 21:08 |
Havuç Turşusu | ASYA | Turşular | 0 | 26.01.09 07:45 |
Biber Turşusu | ASYA | Turşular | 0 | 26.01.09 07:34 |
Fasulye Turşusu | FORUMCU | Turşular | 0 | 03.11.08 10:46 |
Pırasa Turşusu | FORUMCU | Turşular | 0 | 03.11.08 10:42 |