![]() |
|
Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Bugünki Mesajlar | Arama |
Tavuk Yemekleri Tavuk yemekleri tarifleri... |
![]() | ||
![]() ![]() |
| LinkBack ![]() | Seçenekler ![]() |
![]() | #1 (permalink) | ||
![]() Kızarmış Çıtır Çıtır Tavuklar Malzemeler 6 adet tavuk göğüs eti (kentucky gibi yapmak isterseniz hem göğüs hem baget kullanabilirsiniz. Ya da kanat. Ne bileyim siz seçin. Ya da hepsi birden olsun.) 2 su bardağı un 3 yumurta 2-3 diş ezilmiş sarımsak (arzuya göre) 1 tatlı kaşığı kekik 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı karabiber Arzuya göre bir miktar pulbiber 1 su bardağı mısır unu Kızartmak için sıvıyağ (ben ayçiçek yağı kullandım.) İsteğe bağlı üzerine serpmek için parmesan tozu Yapılışı Tavukları kuşbaşı iriliğinde doğrayıp 2 su bardağı unu koyduğunuz derin ve geniş bir kaba alın ve tamamen una bulayın Başka bir kapta yumurtaları çırpın, kekik, tuz, karabiber, ezilmiş sarımsak ve pulbiberle karıştırın Unlanmış tavukların bulunduğu kaptaki fazla unu aldıktan sonra unlu tavukların üzerine yumurtalı karışımı döküp tavukların her yanını yumurtalı karışımla kaplayın. Sıvıyağı derin ve geniş bir tavada kızdırın. Una ve yumurtalı karışıma bulanmış tavuklarınızı kızartmadan hemen önce mısır ununa bulayarak her iki tarafını altın sarısı renk alana kadar kızartın Kağıt havlu üzerine çıkarıp fazla yağını süzdürün ![]() --------------Tualimforum İmzam-------------- | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Tags |
citir, kizarmis, tavuklar |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | son Mesaj |
Çıtır Parmesanlı Tortellini | Tanem | Makarnalar-Pilavlar | 0 | 12.07.10 03:14 |
Tahinli Çıtır Tatlı | AnGeL | Tatlılar-Kekler-Kurabiyeler | 0 | 03.07.10 01:18 |
Çıtır Kızlar Biyografisi-Çıtır Kızlar Hayatı-Çıtır Kızlar Kimdir? | Akasya | Pop Müzigi Şarkıcılarının Hayatları ( Biyografileri ) | 0 | 14.12.09 21:57 |
Çıtır Pıtır Mezesi | FORUMCU | Mezeler | 0 | 01.11.08 13:10 |
Çıtır Kızlar Şarkı Sözleri | Tugba | Pop Müzik Şarkı Sözleri | 2 | 21.09.08 16:50 |