Çerkez Tavuğu - Çerkez Tavuğu Tarifi - Çerkez Tavuğu Yapılışı Çerkez Tavuğu Malzemeler: 1 bütün tavuk 2 dilim bayat ekmek içi 1 soğan 300 gr ince çekilmiş ceviz içi Tuz, karabiber Hazırlanışı: Tavuğu haşladıktan sonra çok ince didikleyin. Bayat ekmeği ufalayıp, çekilmiş ceviz içi, havanda dövülmüş sarımsak ve rendelenmiş soğanı ilave edin. İyice karıştırın. 2-3- bardak tavuk suyunu azar azar ekleyerek hafif bulamaç haline getirin. Tuz ve karabiberi ekleyip tatlandırın. Didiklenmiş tavuk eti ile cevizli içini bir kapta iyice karıştırın. Cevizle birlikte servis edin. Afiyet olsun. --------------Tualimforum İmzam-------------- Yeniden gülmem için Beni baştan sevmen lazım....... |