Mantarlı ve Kremalı Piliç Mantarlı ve Kremalı Piliç Malzemeler 400 gr piliç göğüs eti 4 Çorba kaşığı tereyağı 250 gr kuşbaşı doğranmış mantar 1 Çorba kaşığı kırmızı toz biber 4 Çorba kaşığı krema Bir tutam dereotu Tuz Hazırlanışı Piliç etlerini ve mantarları yıkadıktan sonra kuşbaşı doğrayın. Tereyağını eriterek kuşbaşı doğranmış piliç göğüslerini altın sarısı renk alıncaya kadar çevirin. Mantarları ilave ederek 2 dakika daha yumuşayıncaya kadar sote edin. Hazırladığınız mantarlı pilice kırmızı toz biber, tuz ve kremayı ilave ederek bir taşım daha kaynatıp, ocaktan indirin. Hazırladığınız mantarlı pilici tabağa koyduktan sonra doğranmış dereotu, bir dal nane ve haşlanmış makarna ile sıcak olarak servis yapın. --------------Tualimforum İmzam-------------- Açıklamasını istediğiniz modeller altına yazarsanız bildiğim kadarı ile yardımcı olmaya çalışırım. Arada verilmiş örnekler olabilir AFFOLA |