tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > KADIN DÜNYASI > Yemek Tarifleri ( Mutfağım ) > Tavuk Yemekleri
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Tavuk Yemekleri Tavuk yemekleri tarifleri...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Kekikli Piliç Türlü
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
700

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 07.08.08, 16:57   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Berfin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Nerden: Sinop
Mesajlar: 3.193
Konular: 2290
Puan Grafiği
Rep Puanı:2710
Rep Gücü:47
RD:Berfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 19
114 Mesajına 162 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Kekikli Piliç Türlü

Kekikli Piliç Türlü
Malzemeler

Yarım kilo piliç eti
4 Çorba kaşığı zeytinyağı
2 Çorba kaşığı tereyağı
1 Adet et suyu tableti
1 Adet kırmızı dolmalık biber
1 Adet yeşil dolmalık biber
2 Adet soğan
1 Adet kereviz
1 Adet patates
250 gr mantar
1 Adet kıvırcık
8-10 Diş sarımsak
1 Tatlı kaşığı soya sosu
Tuz, karabiber, kekik

Hazırlanışı
Tencereye yağı alıp, eritin.
Kuşbaşı iriliğinde doğranmış eti tencereye ilave edin.
Etlerin rengi değişmeden doğranmış soğanları ekleyip, pembeleştirin.
Kerevizi derince soyup küp küp doğrayarak etlerin üzerine ilave edin.
Patatesleri de soyup küp şeklinde doğrayarak tencereye ekleyin.
Kırmızı ve yeşil biberlerin çekirdeklerini çıkarıp, karaler halinde keserek tencereye aktarın.
Domateslerin kabuklarını soyup, yuvarlak dilimleyin.
Sebzelerin üzerine domates dilimlerini yerleştirin.
Tuz ve karabiber serpip, 1 tatlı kaşığı kekiği ekleyin.
Et suyuna dövülmüş sarımsakları ekleyin.
Yarı yarıya pişen sebzelere dörde kesilmiş mantarları ilave edin.
Tencereye hiç kaşık sokmadan ve karıştırmadan çok kısık ateşte ve kapağı kapalı olarak pişirin.
Soya sosunu ekleyin.
kıvırcık salatanın yanında sosu ile birlikte servis yapın.
--------------Tualimforum İmzam--------------


Açıklamasını istediğiniz modeller altına yazarsanız bildiğim kadarı ile yardımcı olmaya çalışırım.

Arada verilmiş örnekler olabilir AFFOLA



Berfin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
kekikli, pilic, turlu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Broiler Etlik Piliç Geçici Faaliyet Belgesi Veren Firmalar - Broiler Etlik Piliç Geçi Kartal Ankara 0 09.10.13 16:08
Etli Türlü - Etli Türlü Tarifi ASYA Zeytinyağlı-Etli Yemekler 0 14.04.13 11:29
Rüyada Piliç Görmek - Rüyada Piliç Görmek Açıklaması ve Yorumu - Piliç Rüya Tabiri Tarot N-O-Ö-P-R-S-Ş ile Başlayan Rüya Tabirleri 0 01.01.13 23:55
İbrahim Tatlıses - Türlü Türlü Melodika Notası Melodi Notalar & Akorlar 0 15.03.11 04:59
Kekikli Fasulye Salatası (4 Kişilik) Berfin Salatalar 0 07.08.08 22:28


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:50 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2