Sarımsak ve Maydanozlu Piliç But Sarımsak ve Maydanozlu Piliç But Malzemeler 4 Adet derisiz piliç but (400 gr) Üzerinin harcı için : 3 Dilim ekmek içi 6 Diş sarımsak 1 Tatlı kaşığı tane karabiber 4 Adet maydanoz kökü Tuz Hazırlanışı Piliçlerin derilerini çıkartıp, Fazla yağlarını temizleyin. Ekmeği, sarımsak ezeceğinde 2 çorba kaşığı su ile macun haline getirin. Sarımsak, maydanoz, karabiber ve tuzu iyice karıştırın veya blendıra koyarak ezin. Macun haline getirdiğiniz ekmek içi harcı ile birlikte hepsini karıştırın. Piliç butların üzerini bu harç ile kaplayın. Izgarada alt üst ederek iki tarafınıda pişirin ve sıcak olarak servis yapın. --------------Tualimforum İmzam-------------- Açıklamasını istediğiniz modeller altına yazarsanız bildiğim kadarı ile yardımcı olmaya çalışırım. Arada verilmiş örnekler olabilir AFFOLA |