Portakallı Piliç Göğsü Portakallı Piliç Göğsü Malzemeler 4 Adet ince piliç göğsü 1 Çay bardağı un 2 Çorba kaşığı tereyağı 1/2 Kahve fincanı zeytinyağı 2 Çorba kaşığı portakal suyu 1 Çorba kaşığı tatlı şarap Tuz ve karabiber Biberiye otu Hazırlanışı Göğüs etlerini yıkayıp kağıt havlu ile suyunu alın. Un, tuz ve karabiberi karıştırın, etleri bu karışıma bulayın. Zeytinyağı ve tereyağını bir tavaya koyup kızdırın. Etleri kızartın ve üzerlerine biberiye otu serpin. Piliç göğsünü servis tabağına alın ve portakal suyu ile tatlı şarabı gezdirerek servis yapın. --------------Tualimforum İmzam-------------- Açıklamasını istediğiniz modeller altına yazarsanız bildiğim kadarı ile yardımcı olmaya çalışırım. Arada verilmiş örnekler olabilir AFFOLA |