Tavuk Kanadı Izgara Tavuk Kanadı Izgara Malzemeler 12 Adet tavuk kanadı 1/2 limonun suyu 1 Çorba kaşığı domates salçası 1/2 Kahve fincanı sıvıyağ Tuz ve karabiber Kırmızıbiber Kekik Sosun bekletilme süresi : 1-2 saat Hazırlanışı Limon suyu, sıvıyağ, salça, tuz, karabiber, kırmızıbiber ve kekiği çatalla çırparak bir sos hazırlayın. Tavuk kanatlarını teker teker sosa buladıktan sonra 1-2 saat buzdolabında bekletin. Buzdolabından çıkartığınız tavuk kanatlarını fırının ızgarasında iki tarafını da çevirerek pişirin. Tavuk kanatlarının içlerinin çiğ kalmaması için önce orta derecede, sonra kısık derecede pişirin. Sıcak olarak servis yapın. --------------Tualimforum İmzam-------------- Açıklamasını istediğiniz modeller altına yazarsanız bildiğim kadarı ile yardımcı olmaya çalışırım. Arada verilmiş örnekler olabilir AFFOLA |