tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > KADIN DÜNYASI > Yemek Tarifleri ( Mutfağım ) > Tatlılar-Kekler-Kurabiyeler
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Tatlılar-Kekler-Kurabiyeler Tatlı ve Kek tarifleri...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Yulaflı Vişne Tatlısı
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
646

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 03.07.10, 01:00   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Delta Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Aug 2008
Nerden: Konya
Mesajlar: 833
Konular: 724
Puan Grafiği
Rep Puanı:1364
Rep Gücü:0
RD:AnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 16
29 Mesajına 34 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Yulaflı Vişne Tatlısı

Yulaflı Vişne Tatlısı


Vişne Tatlısı Tarifi - Yulaflı Tatlı


Malzemesi:

1/3 paket Ülker Mavi-Yeşil Light kepekli kurabiye
45 g (3 çorba k.) toz şeker
20 g (3 çorba k.) un
½ çorba k. hindistan cevizi
¼ çorba k. Tarçın
½ çorba k. Ülker Mavi Yeşil margarin
½ çorba k. Ülker Bizim ayçiçek yağı
160 g vişne (çekirdekleri ayıklanmış veya hazır dondurulmuş satılanlardan)
1 çorba k. limon suyu

Yapılışı:

1. Fırınınızı 200 C’ye getirip, ısıtın. Robotunuzun parçalayıcısından kurabiyeyi geçirerek un haline getirin. Çukurca bir kaba aktarıp, kurabiye ununuzu, 2.5 çorba kaşığı şeker, un, hindistan cevizi ve tarçın ile karıştırın. Bu karışıma yağları ilave edip, iyice ezin.
2. Vişnelerinizin akan fazla suyu varsa süzün. Vişneleri limon suyu ve kalan şeker ile karıştırın. Porsiyonluk 2 fırın kabını yağlayın. İçlerine biraz şeker serpip sallayarak şekerin, kabın kenarlarına yapışmasını sağlayın. Kapları ters çevirip, silkeleyerek fazla şeker varsa dökülmesini sağlayın.
3. Hazırladığınız fırın kaplarına vişneleri bölüştürün. Hazırladığınız kepekli karışımı üzerlerine paylaştırın. Kapları sıcak fırına yerleştirip, üzerleri altın sarısı renk alıp, iyice kızarıncaya kadar pişirin. Fırından alıp, ılınmaya bırakın. İyice ılınınca veya tamamen soğumuş olarak servis yapın.
AnGeL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
tatlisi, visne, yulafli, yulaflı vişne tatlısı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Tarçınlı Vişne Şerbeti - Tarçınlı Vişne Şerbeti Tarifi - Tarçınlı Vişne Şerbeti Ya Başak İçecekler 0 09.07.13 00:37
Rüyada Vişne Görmek - Rüyada Vişne Görmek Açıklaması ve Yorumu - Vişne Rüya Tabiri Tarot T-U-Ü-V-Y-Z ile Başlayan Rüya Tabirleri 0 08.08.12 18:27
Vişne Kompostosu - Vişne Kompostosu Tarifi Berfin Hoşaflar Kompostolar 0 30.07.12 00:58
Zayıflama Dostu Yulaflı Bisküvi Tarifi - Yulaflı Bisküvi - Diyet Yemekleri AnGeL Diyet Yemekleri 0 20.07.11 19:53
Vişne Soslu Çikolata Tatlısı Güllü Tatlılar-Kekler-Kurabiyeler 0 14.02.08 23:46


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:24 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2