Tavuk Göğsü Tatlısı
Türk mutfağının geleneksel sütlü tatlılarından Tavuk Göğsü Tatlısının en pratik ve en lezzetli tarifi karşınızda. İçinde tavuk eti olmadan yapılan tatlıya, yalancı tavuk göğsü deniyor ama tadına baktıktan sonra gerçek bir lezzetle karşılacaksınız.
Malzemeler
3 kahve fincanı un
1 litre süt
3 fincan şeker
1 paket vanilya
Tarçın üzerine serpmek için.
Hazırlanışı
Tencerede yarım paket margarini eritin.
Üzerine 3 kahve fincanı un ekleyip, 2 -3 dakika kavurun.
Süt, şeker ve vanilyayı aynı anda tencereye ekleyin.
Katılaşana kadar sürekli karıştırın.
Islak borcama döküp, buzdolabında 1 saat bekletin.
Üzerine tarçın serpip, dilimleyip servis yapın.
Afiyet olsun