Keşküllü Fukara 50 gr kabuksuz badem 1 Kahve fincanı pirinç unu 1 Çorba kaşığı nişasta 4 Su bardağı süt 1 Tutam tuz 1 Su bardağı tozşeker 2 Çorba kaşığı hindistancevizi Süslemek için : Badem, çekilmiş antepfıstığı, hindistancevizi ve ceviz Hazırlanışı * Ön hazırlık olarak bademleri sıcak suda 2-3 dakika haşlayın. * Kabularını soyduktan sonra bademleri dövün. * 1 Kahve fincanı pirinç ununu ve 1 çorba kaşığı nişastayı çok az süt ile ezip, topaksız kıvama getirin. * Sütü tencereye aktarıp, bir tutam tuz ile birlikte kaynatın. * Sıcak sütün bir kısmını (1 kahve fincanı kadar) bademlerin üzerine döküp bekletin. * Kaynayan süte ezilmiş pirinç unu ve nişasta karışımını sicim gibi akıtarak ve karıştırmayadevam ederek ekleyin. * Süt koyulaşmaya başladığında şekeri ve bademli sütü ilave edin. * Hindistancevizini ekleyin. * Keşkülün üzeri göz göz olana dek sürekli karıştırarak kısık ateşte pişirin. * Keşkülü ateşten alıp, kaselere doldurun. * Badem, çekilmiş antepfıstığı, hindistancevizi ve ceviz ile süsleyip servis yapın.