Matmazel Tatlısı 3 Çorba kaşığı un 3 Çorba kaşığı tozşeker 4 Su bardağı süt Yarım paket margarin 1 Adet paskalya çöreği Çikolata sosu için : Yarım paket margarin 2 Çorba kaşığı pudraşekeri 2 Çorba kaşığı kakao 1 Adet yumurta Hazırlanışı * 3 çorba kaşığı unu teflon tencereye alın. * Tahta bir kaşıkla karıştırıp 5 dakika kavurun. * 4 su bardağı sütü ve 3 çorba kaşığı tozşekeri ilave edin. * Üzeri göz göz olana dek pişirin. * Yarım paket margarini ilave edin. * Ateşten alıp 10 dakika mikserle çırpın. * 1 adet paskalya çöreğini küçük parçalar halinde doğrayın ve bir tepsiye dizin. * Hazırladığınız karışımı üzerine yayın ve soğumaya bırakın. * Bu arada sosu hazırlayın. * Margarin, 2 çorba kaşığı pudraşekeri ve 2 çorba kaşığı kakaoyu eritip ateşten alın. * Yumurtayı ilave edin ve mikserle 1-2 dakika çırpın. * Sosu da soğuyan tatlının üzerine gezdirin. * Buzdolabında 1 gece bekletin. * Üzerine hindistancevizi serpin, dilimleyip servis yapın. * NOT : Paskalya çöreğini pastanelerden bulabilirsiniz. * Ayrıca bu tarifte hazır kek de kullanabilirsiniz.