Misket Tatlısı 1 Adet yumurta 1 Kahve fincanı yoğurt 1 Kahve fincanı eritilmiş margarin 2 Kahve fincanı pudraşekeri 1 Çay kaşığı karbonat Aldığı kadar un Kızartmak için: Sıvıyağ Hazırlanışı * Geniş bir kapta 1 adet yumurtayı, 1 kahve fincanı eritilmiş margarini, 1 çay kaşığı ve aldığı kadar unu karıştırın. * Kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde edene kadar yoğurun. * Hamurun üzerine nemli bir bez örterek, 20 dakika dinlendirin. * Sıvıyağı tavaya alın. * Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp, kızgın yağın içine atın. * Çevirerek kızartın. * Servis tabağına aldığınız tatlının üzerine pudra şekeri serpin.,Soğuyunca servis yapın.