Samsa Tatlısı 200 gr milföy hamuru Yarım su bardağı dövülmüş badem 2 Çorba kaşığı tozşeker 1 Adet yumurta beyazı Şerbeti için : 1.5 Su bardağına yakın tozşeker 1 Su bardağına yakın su Yarım limon Hazırlanışı * Milföy hamurunu 2 milim kalınlığında açın. * Badem, şeker ve yumurta akını karıştırıp, milföyün içine doldurun. * Rulo biçiminde sarın. * Tepsiye alıp, 45 dakika dinlendirin. * Küçük kesin. * Önceden ısıtılmış 180 dereceli fırında 50 dakika pişirin. * Fırından çıkardıktan sonra kaynamakta olan şerbeti dökün. * Soğuduktan sonra servis yapın. * NOT : Bu tatlının özelliği tatlı sıcakken şerbetinin de sıcak olarak üzerine dökülmesi.