Şehzade Tatlısı Krep hamuru için: 1.5 Su bardağından 1 parmak fazla un 2 Adet yumurta 50 ml sıvıyağ 1 Tutam tuz 1 Su bardağı süt İçi için: 3 Adet muz Dövülmüş fındık içi Dövülmüş antepfıstığı 200 gr kaymak 200 gr bal Süslemek için: Kiraz 2-3 Adet şeftali Hazırlanışı * Öncelikle krebi hazırlayın. * Bir buçuk su bardağından bir parmak fazla unu, yumurtaları, sıvıyağı, tuzu ve 1 su bardağı sütü bir kapta çırpma teli ile çırpın. * Tel süzgeçten geçirin. * Bir kepçe yardımıyla teflon tavada, gazete kağıdı gibi ince olacak şekilde krepleri pişirin. * Krepleri hazırladıktan sonra muzları ince doğrayın. * Bir kaba alıp ceviz içi, antepfıstığı ve balı karıştırın. * Hazırladığınız içi kreplerin içine dolma sarar gibi sarın. * Bir tabağa aldığınız kreplerin üzerine kaymak koyun. * Meyveleri keserek süsleyin. * Ceviz içi ve antepfıstığı serpip, servis yapın.