Şeftalili Tavuk Gögsü ŞEFTALİLİ TAVUK GÖGSÜ Malzemeler: 5 su b. süt 1 su b. toz şeker 1 su b.un 1 paket vanilya 1 tatlı k.tarçın Sosu İçin: 3 şeftali 2 çorba k.pudra şekeri 1 çorba k. nişasta HAZIRLANIŞI: Tencerenize unu,sütü, tozşekeri alın. Karıştıra karıştıra pişirin. En son vanilya ve tarçını ekleyin. Pişen bu karışımı mikserle 10 dakika çırpıp servis tepsisine alın. Diğer tarafta şeftalileri püre yapın. Pudra şekeri ve nişasta ile bir taşım kaynatıp soğutun. Tepsideki kremanın üzerine dökün.Soğuduktan sonra mümkünse birgece buzdolabında dinlendikten sonra dilimleyerek servis yapın. İsterseniz şeftali dilimleri ile de süsleyebilirsiniz. --------------Tualimforum İmzam-------------- |