![]() |
|
Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Bugünki Mesajlar | Arama |
Tatlılar-Kekler-Kurabiyeler Tatlı ve Kek tarifleri... |
![]() | ||
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler |
![]() | #1 (permalink) | ||
![]() Hoşmerim Malzemeler 75 Margarin 500 gr Taze Tuzsuz Peynir veya Taze Tatlı Lor Peyniri 2 Yemek Kaşığı Un 150 gr. Toz Şeker (2/3 su bardağı) Unu hafif ateşte karıştırarak açık pembe renk alıncaya kadarkavurun. Yağı peynir ite karıştırın. Kavurduğunuz una ekleyin. 10 dakika karıştırarak pişirin. Toz şekeri ilave edip 5 dakika pişirip ateşten alın. Soğuduktan sonra servis yapın. Yağ oranı yüksek peynir kullandığınızda höşmerimi yağsız olarak da hazırlayabilirsiniz. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Tags |
hosmerim |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |