Malzemeler :
* 4 adet yumurta
* 125 gr margarin (eritilmiş)
* 1 yemek kaşığı yoğurt
* Yarım limonun suyu
.
* 1 su bardağı şeker
* 1 paket vanilya
* 1 paket kabartma tozu
* 2 su bardağı un
* 20 adet kuru kayısı
* 1 çay bardağı çekilmiş ceviz, .
fındık
Hazırlanışı :
Kayısıları sıcak suda on dakika haşlayın. Kelepçeli kalıbı yağlayın. Kayısıları dizerek üzerine toz şeker, ceviz
içi ve fındık içini serpin. Bir kapta erimiş margarin, şeker, yumurta, yoğurt, vanilya, kabartma tozu, un ve limon suyunu koyup çırpın. Yapmış olduğunuz bu karışımı kayısıların üzerine dökün. 160-170 derecede .
pişirin. Servis tabağına dikkatlice ters çevirip servise sunun.