![]() |
|
Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
Tatlılar-Kekler-Kurabiyeler Tatlı ve Kek tarifleri... |
![]() | ||
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler |
![]() | #1 (permalink) | ||
![]() Ağlayan Kek MALZEMELER 4 yumurta 3 fincan şeker 3 fincan un 1,5 çorba kaşığı kakao 2 çorba kaşığı süt 1 paket kabartma tozu kreması : 1 su bardağı süt 1 paket krem şanti sosu: 1 su bardağı süt 1 çorba kaşığı un 1 su bardağı su 1 çorba kaşığı kakao HAZIRLANIŞI Keki için önce yumurta ve şekeri çırpın. Sonra 2 çorba kaşığı sütü ve kakaoyu ilave edin. Biraz çırptıktan sonra ununu koyup tekrar çırpın. En son kabartma tozunu koyup güzelce çırptıktan sonra yağlanmış tepsiye bosaltıp 175 derece ısıtılmıs fırına koyun.30 dakika sonra alın ve sıcak kekin üstüne 2 su bardağı sütü her yerine gezdirerek boşaltın. Sonra soğumaya bırakın. Kek soğuduktan sonra önceden hazırlanmış krem şantiyi üzerine sürün. Sosu için hepsini koyup karıştıra karıştıra pişirin. Kaynadıktan sonra ocaktan alıp soğumaya bırakın. Soğuduktan sonra kekin üstüne boşaltın. Buzdolabında biraz beklettikten sonra servise yapabilirsiniz. --------------Tualimforum İmzam-------------- Açıklamasını istediğiniz modeller altına yazarsanız bildiğim kadarı ile yardımcı olmaya çalışırım. Arada verilmiş örnekler olabilir AFFOLA | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Tags |
aglayan, kek |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | son Mesaj |
Mitolojide Ağlayan Gelin Çiçeği - Mitolojik Çiçek Ağlayan Gelin - Ağlayan Gelin Çiçeğ | Kartal | Genel Kültür | 0 | 03.08.14 19:29 |
Ağlayan Kaya Efsanesi - Ağlayan Kaya Efsanesi Manisa | ASYA | Efsaneler ve Yöresel Halk Hikayeleri | 0 | 29.06.11 22:18 |
Ağlayan Kaya-Niobe | Başak | Efsaneler ve Yöresel Halk Hikayeleri | 0 | 29.11.10 21:12 |
Ağlayan Kadın Gifleri | ASYA | Avatarlar-Gıfler-Anime-Userban-Forum İmzaları | 0 | 15.07.09 01:32 |
Ağlayan Pasta | Kedi | Pastalar ve Börekler | 0 | 13.04.08 06:14 |