![]() |
|
Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Bugünki Mesajlar | Arama |
Soslar Yemekleriniz için lezzetli sos tarifleri... |
![]() | ||
![]() ![]() |
| LinkBack ![]() | Seçenekler ![]() |
![]() | #1 (permalink) | ||
![]() ESPANYOL SOS MALZEME ;1 LİTRE 3 kg küçük kırılmış sığır kemiği 300 gram Margarin 150 gram havuç 150 gram Soğan 1 Diş sarımsak 1 Bağ maydanoz 200 gram domates salçası 175 gram UN 5 Litre su YAPILIŞI ;Kemikler yağda kızartılır.Soğan,havuç ve un ilave edilerek pembeleşinçeye kadar kavrulur.Salça ve 5 lt su ilave edilir.Maydanoz ve sarımsakda konarak 4-5 saat kaynatılır.Eksildikçe suyu tamamlanır.Süzgeçten süzülür diğer sosların yapımında kullanılır. ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Tags |
espanyol, espanyol sos, espanyol sos hazırlanışı, espanyol sos nasıl yapılır, espanyol sos tarifi, espanyol sos yapılışı, sos |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |