![]() |
|
Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
Soslar Yemekleriniz için lezzetli sos tarifleri... |
![]() | ||
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler |
![]() | #1 (permalink) | ||
![]() SUBİZ SOSU MALZEME ;1 LİTRE 750 gram Soğan doğranmış 100 gram Margarin 800 ml Beşamel sos 1 Çay kaşığı tuz 1 Çimdik karabiber 200 ml Çiğ krema YAPILIŞI ;Soğanları kaynar suda 2-3 dk haşlayın ve iyice süzün.Derin bir tavada margarini eritin.Soğanları ekleyip,kısık ateşte renk aldırmadan kavurun. Ateşi kısın.Beşamel sosu ilave edip,iyice karıştırın.Tuz ve karabiberini ilave edin.Sosun üzerini kapatıp fırında 1 saat pişirin.İnce bir süzgeçten geçirip,süzün ve temiz bir kaba boşaltın.Tekrar ısıtıp kremayı katıp karıştırın ve servise sunun. NOT ;BU SOS YUMURTA YEMEKLERİ VE FIRINDA KIZARTILMIŞ KUZU VE KOYUN ETLERİNİN YANINDA VERİLİR. ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Tags |
sosu, subiz, subiz sosu, subiz sosu hazırlanışı, subiz sosu nasıl yapılır, subiz sosu tarifi, subiz sosu yapılışı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | son Mesaj |
Amerikan Sosu | bad_boy | Soslar | 0 | 03.08.08 21:52 |
Avci Sosu | Çiçek | Soslar | 0 | 16.04.08 05:35 |
şeytan Sosu | Çiçek | Soslar | 0 | 16.04.08 05:28 |
Soğan Sosu | Çiçek | Soslar | 0 | 16.04.08 05:27 |
Balık Sosu | Superisi | Soslar | 0 | 13.04.08 19:31 |