tualimforum.com
>
KADIN DÜNYASI
>
Yemek Tarifleri ( Mutfağım )
>
Soslar
Remulad sos
Kullanıcı ismi
Beni hatırla
Şifreniz
Kayıt ol
Yardım
Üye Listesi
Ajanda
Bugünki Mesajlar
Arama
Soslar
Yemekleriniz için lezzetli sos tarifleri...
Forumları ara
Konu gösterimi
Mesaj gösterimi
Gelişmiş arama yap
Seçilene git...
Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Remulad sos
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
Görüntülenme Sayısı
722
LinkBack
Seçenekler
13.04.08, 19:46
#
1
(
permalink
)
Kullanıcı Profili
Superisi
Epsilon Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 116
Konular: 67
Puan Grafiği
Rep Puanı:1043
Rep Gücü:0
RD:
Teşekkür
Ettiği Teşekkür: 16
2 Mesajına 2 Kere Teşekkür Edlidi
:
Remulad sos
Remulad sos
MALZEMELER
10 kişilik
2 çorba kaşığı kıyılmış ançuez
2 ½ su bardağı mayonez
1 kahve fincanı kıyılmış kapari
2 kahve fincanı kornişon yada salatalık turşusu
2 kaşık kıyılmış maydanoz
HAZIRLANIŞI
Bütün malzeme bir kapta karıştırılır.
AFİYET OLSUN
Tags
remulad
,
remulad sos
,
remulad sos hazırlanışı
,
remulad sos nasıl yapılır
,
remulad sos tarifi
,
remulad sos yapılışı
,
sos
«
önceki Konu
|
sonraki Konu
»
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor.
(0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
Seçenekler
Yazdırılabilir şekli göster
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Yetkileriniz
You
may not
post new threads
You
may not
post replies
You
may not
post attachments
You
may not
edit your posts
BB code
is
Açık
Smileler
Açık
[IMG]
Kodları
Açık
HTML-Kodları
Kapalı
Trackbacks
are
Açık
Pingbacks
are
Açık
Refbacks
are
Açık
Forum Rules
Benzer Konular
Konu
Konuyu Başlatan
Forum
Cevaplar
son Mesaj
Remulad Sosu
Güllü
Soslar
0
15.04.08
05:42
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat:
21:13
.
-- English (US)
-- Tr
İletişim
-
www.tualimforum.com
-
Arşiv
-
Kullanım sözleşmesi
-
Yukarı git
Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2
LinkBack
LinkBack URL
About LinkBacks
Bookmark & Share
Digg this Thread!
Add Thread to del.icio.us
Bookmark in Technorati
Tweet this thread