Malzemeler : 1 adet orta boy karnabahar (yıkanmış, koçanlarına ayrılmış) 1 limon, kabuklarıyla dilimlenmiş 2 havuç (yıkanmış, kabukları soyulup halka halka doğranmış) 2 kırmızı biber, doğranmış 2 yeşil biber, doğranmış 4-5 dal taze soğan, doğranmış kornişon turşu, doğranmış yarım demet dereotu, ince kıyılmış yarım demet maydanoz, ince kıyılmış arzuya göre konserve mısır sosu: 1,5 limonun suyu yarım çay bardağı zeytinyağı tuz Yapılışı : Karnabaharı ve limon dilimlerini bir tencerede hafif yumuşayana kadar haşlayın. Havuçları da aynı suda hafif diri kalacak şekilde haşlayın. Sularını süzüp biraz soğuyunca karnabaharları mümkün olduğunca küçük koçanlara ayırın. Kalan malzemeleri ekleyip harmanlayın ve üzerine sosu döküp servis yapın. Afiyet olsun. alıntıdır