Kremalı Mantar Soslu Tavuk Göğsü Kremalı Mantar Soslu Tavuk Göğsü 1 Paket Kremalı Mantar Çorbası 250 ml Süt 1/2 kilo Tavuk Göğsü Zeytinyağı Yapılışı: Tavuk Göğsü uzun ve büyük parcalar haline ayrılır. Kızgın yagda önlü arkalı 5 dak pişirilir. Süt ve mantar corbası koyu bir kıvama gelene kadar baska bir tencerede kaynatılır ve sos kıvamını alınca tavukların üzerine dökülür ve 15 dakika daha pişirilir. Servis Önerileri: Patates püresi, Makarna veya Pilav ile servis edilebilir. --------------Tualimforum İmzam-------------- Açıklamasını istediğiniz modeller altına yazarsanız bildiğim kadarı ile yardımcı olmaya çalışırım. Arada verilmiş örnekler olabilir AFFOLA |