![]() |
|
Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
Ramazan Yemekleri-Tatlıları Ramazan Yemekleri Tatlıları Tarifleri |
![]() | ||
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler |
![]() | #1 (permalink) | ||
![]() Saray Usulü Piliç Sarma MALZEMELER 4 kişilik 1 adet piliç 30 gr badem karabiber tuz 100 kuru kayısı HAZIRLANIŞI Pilicin kemiklerini ayılklayın ve etlerini iyice döverek yassı hale getirin. Kayısıları zar şeklinde doğrayın. Dövülmüş pilici yayıp içine kayısı ve bademleri doldurun. Üzerine tuz ve karabiber ekleyerek rulo yapın. Sonra bu ruloyu alüminyum folyoya sarın. Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında 40-45 dakika pişirin. Pilici 2 cm kalınlığında dilimleyin. Yanına garnitür olarak pilav yada şamfıstıklı pilav servis edilebilir. --------------Tualimforum İmzam-------------- Açıklamasını istediğiniz modeller altına yazarsanız bildiğim kadarı ile yardımcı olmaya çalışırım. Arada verilmiş örnekler olabilir AFFOLA | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Tags |
pilic, saray, sarma, usulu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | son Mesaj |
Saray Usulü Aşure | AnGeL | Tatlılar-Kekler-Kurabiyeler | 0 | 01.10.11 19:09 |
Saray Usulu Revani | AnGeL | Tatlılar-Kekler-Kurabiyeler | 0 | 18.07.11 18:00 |
Saray Usulü Lahana Dolması | ASYA | Dolmalar Ve Sarmalar | 0 | 26.01.10 19:25 |
Urfa Usülü Yaprak Sarma | ASYA | Dolmalar Ve Sarmalar | 0 | 26.01.10 19:23 |
Kaşarlı Piliç Sarma | AnGeL | Dolmalar Ve Sarmalar | 0 | 02.01.10 06:24 |