Ağlayan Pasta
MALZEMELER:
3 YUMURTA
3 FİNCAN UN
3 FİNCAN TOZ ŞEKER
1 FİNCAN SU
1 PAKET KABARTMA TOZU(kEKİN RENGİNE BAKILIR ARZU ETTİĞİNİZ MİKTARDA KAKAO KULLANA BİLİRSİNİZ AZ VEYA ÇOK)
1 PAKET KABARTMA TOZU
1 PAKET VANİLYA
2 PAKET KREM ŞANTY( 1 PAKET YAPTIĞIMDA OLUYOR AMA İKİ PAKET DAHA GÜZEL OLUYOR)
1 PAKET ÇİKOLATA SOSU
HAZIRLANIŞI:
YUMURTALARLA ŞEKER İYİCE MİKSERLE ÇIRPILIR. KREMŞANTY VE ÇİKOLATA SOSU HARİÇ BÜTÜN MALZEMELER KARIŞTIRILARAK BİR HAMUR ELDE EDİLİR. ÖNCEDEN ISITMIŞ OLDUĞUMUZ FIRINA VERİLİR. KEK FIRINDAN ÇIKARTILIR SOĞUMAYA BIRAKILIR. DİĞER TARAFTA İKİ PAKET ÇIRPMIŞ OLDUĞUMUZ KREMŞANTY KEKEİN ÜZERİNE YAYILIR. KEK DİLİMLENİR. DİLİMLENEN KEK ÜZERİNE ÇİKOLATA SOSUN TAMAMI DÖKÜLÜR. KEK DİLİMİ HAVAYA KALDIRILINCA ÇİKOLATA SOSU KREMŞANTY'NİN ÜZERİNE AKMAYA BAŞLAR MÜKEMMEL BİR GÖRÜNTÜÜ.... BU SEBEBTEN AĞLAMIŞ GİBİ OLUR KEK...