![]() |
|
Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Bugünki Mesajlar | Arama |
Pastalar ve Börekler Pastalar ve börekler tarifleri,yapılışları... |
![]() | ||
![]() ![]() |
| LinkBack ![]() | Seçenekler ![]() |
![]() | #1 (permalink) | ||
![]() Baniçka ![]() Baniçkanın hamurunu un,tuz ve su ile yogurup kulak memesi kıvamına getirin , sonra birer yufkalık bezeler hazırlayıp sıvı yaglı bir kabın içine koyun , baniçkanın hamurunu sıvı yag ile elinizle gererek açın incecik olana kadar çekiştirin sonra arasına peynirini koyup dikdörtken ve ya üçken biçiminde katlayın tepsinize yerleştirin ve kızarana kadar pişirin . Tepsiden aldıktan sonra 2-3 dk kadar kapaklı bir kabun içine alıp yumşamasını saglayın sonrada oturup afiyetle yiyin | |||
![]() | ![]() |
Çiçek Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
![]() |
Tags |
banicka |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |