tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > KADIN DÜNYASI > Yemek Tarifleri ( Mutfağım ) > Pastalar ve Börekler
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Pastalar ve Börekler Pastalar ve börekler tarifleri,yapılışları...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Patatesli Dilimler
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
814

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 25.02.08, 20:36   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
Red face Patatesli Dilimler



www.tualimforum.com Paylaşım Alanınız.

Malzemeler
  • 2 su bardağı un
  • 1 yumurta
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1,5 çay bardağı süt
  • Tuz
İç malzeme için:
www.tualimforum.com Paylaşım Alanınız.
  • 3 orta boy patates (haşlanmış ve rendelenmiş)
  • 2-3 sap taze soğan
  • 1/2 demet dereotu
  • 1 su bardağı kaşar rendesi
  • Tuz, karabiber, arzuya göre pulbiber
Yapılışı
www.tualimforum.com Paylaşım Alanınız.
  • Un, yumurta, sıvı yağ, tuz ve sütü karıştırıp yoğurun. Sertçe bir hamur olacak. Elinize yapışmayana kadar gerekirse un ilave edebilirsiniz.
  • İç malzemesini hazırlamak için haşlanmış rendelenmiş patates, ince kıyılmış taze soğan ve dereotu, kaşar peyniri rendesi, tuz pulbiber ve karabiberi karıştırın.
  • Hamuru merdaneyle açın.
  • Hamurun üzerine iç malzemeyi yayın.
  • Kenarlarını içe doğru kıvırarak hamuru rulo şeklinde sarın.
  • Ruloyu birer parmak kalınlığında kesin.
  • Yağlanmış tepsiye dizerek üzerlerine fırçayla sıvıyağ sürün.
  • 200 derecede önceden ısıttığınız fırında yaklaşık 35 dk, üzeri kızarana kadar pişirin.
www.tualimforum.com Paylaşım Alanınız.


--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
dilimler, patatesli


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Diyet Patatesli Patlıcan Sandviç Tarifi - Diyet Patatesli Patlıcan Sandviç Nasıl Yapı Başak Diyet Yemekleri 0 30.04.13 19:01
Patatesli Patlıcan Sandviç Tarifi - Patatesli Patlıcan Sandviç Nasıl Yapılır Başak Diyet Yemekleri 0 30.04.13 18:54
Patatesli Çiğ Köfte - Patatesli Çiğ Köfte Tarifi ASYA Köfteler-Kebaplar 0 09.02.12 18:52
Patatesli Patlıcan Sandviç - Diyet Yemeği Patatesli Patlıcan Sandviç AnGeL Diyet Yemekleri 0 23.07.11 20:56
Patatesli Mantar Sotesi - Diyet Yemeği Patatesli Mantar Sotesi AnGeL Diyet Yemekleri 0 20.07.11 23:20


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:30 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2