tualimforum.com
>
KADIN DÜNYASI
>
Yemek Tarifleri ( Mutfağım )
>
İngilizce Yemek Tarifleri
Hazelnut Chocolate Mousse
Kullanıcı ismi
Beni hatırla
Şifreniz
Kayıt ol
Yardım
Üye Listesi
Ajanda
Bugünki Mesajlar
Arama
İngilizce Yemek Tarifleri
İngilizce yemek tarifleri,ingilizce ve türkçeye çevrilmiş yemek tarifleri...
Forumları ara
Konu gösterimi
Mesaj gösterimi
Gelişmiş arama yap
Seçilene git...
Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Hazelnut Chocolate Mousse
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
Görüntülenme Sayısı
1180
LinkBack
Seçenekler
04.05.11, 19:04
#
1
(
permalink
)
Kullanıcı Profili
ASYA
Moderator
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 6.442
Konular: 5295
Puan Grafiği
Rep Puanı:9435
Rep Gücü:117
RD:
Teşekkür
Ettiği Teşekkür: 118
480 Mesajına 828 Kere Teşekkür Edlidi
:
Hazelnut Chocolate Mousse
Hazelnut Chocolate Mousse
Prep Time: 4 hours
Cook Time: 30 minutes
Total Time: 4 hours, 30 minutes
Ingredients:
* 2 cups heavy cream
* 4 egg yolks
* 3 tablespoons granulated sugar
* 2 tablespoons Frangelico (hazelnut liquor)
* 7 ounces bittersweet chocolate, melted and kept lukewarm
* 1/3 cup chopped, toasted hazelnuts
Preparation:
Heat 2/3 cup of cream in small saucepan until it just begins to steam. In a separate bowl, whisk together the egg yolks and sugar, and then add ½ hot cream, whisking constantly, until the mixture is thoroughly combined. Add the warm egg-cream blend back into the hot cream in the saucepan and cook over low heat, stirring constantly, until the mixture reaches 165 degrees on a digital candy thermometer. Remove from the heat and stir in the hazelnut liquor and melted chocolate. Chill the chocolate custard thoroughly.
Beat remaining 1 1/3 cups of cream in a separate bowl until stiff peaks form. Thoroughly stir ½ cup of the whipped cream into the chilled chocolate custard, and then gently fold in the remaining cream. The chocolate mousse is ready when the chocolate custard is thoroughly incorporated into the whipped cream, and no marbling shows. Serve chilled garnished with toasted hazelnuts.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Tags
chocolate
,
fındıklı çikolata nasıl yapılır
,
hazelnut
,
hazelnut chocolate mousse
,
ingilizce çikolata köpüğü tarifi
,
mousse
«
önceki Konu
|
sonraki Konu
»
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor.
(0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
Seçenekler
Yazdırılabilir şekli göster
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Yetkileriniz
You
may not
post new threads
You
may not
post replies
You
may not
post attachments
You
may not
edit your posts
BB code
is
Açık
Smileler
Açık
[IMG]
Kodları
Açık
HTML-Kodları
Kapalı
Trackbacks
are
Açık
Pingbacks
are
Açık
Refbacks
are
Açık
Forum Rules
Benzer Konular
Konu
Konuyu Başlatan
Forum
Cevaplar
son Mesaj
Rich Mint Chocolate Mousse
ASYA
İngilizce Yemek Tarifleri
0
04.05.11
19:04
Bademli Mousse
AnGeL
Tatlılar-Kekler-Kurabiyeler
0
15.03.11
23:37
York Chocolate
Okyanus
Kediler
0
05.09.08
13:14
Lg Chocolate
Metrix
LG
0
31.03.08
02:47
Denizsaçı (mousse de corse)
Serap
A-B-C-Ç-D-E-F ile Başlayan Şifalı Bitkiler
0
23.03.08
11:23
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat:
04:47
.
-- English (US)
-- Tr
İletişim
-
www.tualimforum.com
-
Arşiv
-
Kullanım sözleşmesi
-
Yukarı git
Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2
LinkBack
LinkBack URL
About LinkBacks
Bookmark & Share
Digg this Thread!
Add Thread to del.icio.us
Bookmark in Technorati
Tweet this thread