tualimforum.com
>
KADIN DÜNYASI
>
Yemek Tarifleri ( Mutfağım )
>
İngilizce Yemek Tarifleri
Corned Beef Cabbage
Kullanıcı ismi
Beni hatırla
Şifreniz
Kayıt ol
Yardım
Üye Listesi
Ajanda
Bugünki Mesajlar
Arama
İngilizce Yemek Tarifleri
İngilizce yemek tarifleri,ingilizce ve türkçeye çevrilmiş yemek tarifleri...
Forumları ara
Konu gösterimi
Mesaj gösterimi
Gelişmiş arama yap
Seçilene git...
Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Corned Beef Cabbage
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
Görüntülenme Sayısı
973
LinkBack
Seçenekler
18.03.11, 06:43
#
1
(
permalink
)
Kullanıcı Profili
ASYA
Moderator
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 6.442
Konular: 5295
Puan Grafiği
Rep Puanı:9435
Rep Gücü:117
RD:
Teşekkür
Ettiği Teşekkür: 118
480 Mesajına 828 Kere Teşekkür Edlidi
:
Corned Beef Cabbage
Corned Beef Cabbage
Corned beef got its name before refrigeration, when meat was preserved with coarse grains of salt called "corn." Today beef is corned with spices for flavor, not for preservation. The meat must be refrigerated.
Ingredients:
2- to 2-1/2-pound corned beef brisket*
2 bay leaves
1 tsp whole black pepper
3 medium carrots, quartered lengthwise
2 medium parsnips or 1 medium rutabaga, peeled and cut into chunks
2 medium red onions, cut into wedges
10 to 12 whole, tiny new potatoes
1 small cabbage, cut into 6 wedges (1 pound)
*NOTE: If the brisket has an additional packet of spices, add it rather than the pepper and bay leaves called for in the ingredients list.
Instructions:
Trim fat from meat. Place in a 4- to 6-quart Dutch oven; add juices and spices from package of beef, if available. Add enough water to cover meat. Add bay leaves and pepper (if using). Bring to boiling; reduce heat. Simmer, covered, about 2 hours or until meat is almost tender.
Add carrots, parsnips, and onions to meat. Return to boiling; reduce heat. Simmer, covered, for 10 minutes. Scrub potatoes; halve or quarter. Add potatoes and cabbage to Dutch oven. Cover and cook about 20 minutes more or until vegetables and meat are tender. Discard bay leaves. Remove meat from Dutch oven.
To serve, slice the meat across the grain.
Prep time: 20 minutes
Cook time: 2 hours 30 minutes
Yield: 6 servings
--------------Tualimforum İmzam--------------
Tags
beef
,
cabbage
,
corned
,
corned beef cabbage recipe
,
ingilizce yemek tarifleri
«
önceki Konu
|
sonraki Konu
»
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor.
(0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
Seçenekler
Yazdırılabilir şekli göster
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Yetkileriniz
You
may not
post new threads
You
may not
post replies
You
may not
post attachments
You
may not
edit your posts
BB code
is
Açık
Smileler
Açık
[IMG]
Kodları
Açık
HTML-Kodları
Kapalı
Trackbacks
are
Açık
Pingbacks
are
Açık
Refbacks
are
Açık
Forum Rules
Benzer Konular
Konu
Konuyu Başlatan
Forum
Cevaplar
son Mesaj
Corned Beef and Cabbage
ASYA
İngilizce Yemek Tarifleri
0
18.03.11
06:46
Cabbage Rolls
ASYA
İngilizce Yemek Tarifleri
0
18.03.11
06:45
Asian Beef Noodle Toss
ASYA
İngilizce Yemek Tarifleri
0
18.03.11
06:42
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat:
04:45
.
-- English (US)
-- Tr
İletişim
-
www.tualimforum.com
-
Arşiv
-
Kullanım sözleşmesi
-
Yukarı git
Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2
LinkBack
LinkBack URL
About LinkBacks
Bookmark & Share
Digg this Thread!
Add Thread to del.icio.us
Bookmark in Technorati
Tweet this thread