![]() |
|
Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Bugünki Mesajlar | Arama |
Hoşaflar Kompostolar Hoşaflar,Kompostolar,Şerbetler ve Ev Yapımı Meyve Suyu Tarifleri Yapılışları... |
![]() | ||
![]() ![]() |
| LinkBack ![]() | Seçenekler ![]() |
![]() | #1 (permalink) | ||
![]() Coş Hoşafı (Bolu) Bolu Valiliği Şeker pancarları temizlenir ve kabukları ile iyice suda pişirilir. 3-4 saat kaynadıktan sonra kabukları soyulur ve ince ince doğranır. Ekşi olması için içine pestil veya erik kurusu ve su ilave edilir. Soğuduktan sonra makarna veya pilavın yanında servis yapılır. --------------Tualimforum İmzam-------------- Açıklamasını istediğiniz modeller altına yazarsanız bildiğim kadarı ile yardımcı olmaya çalışırım. Arada verilmiş örnekler olabilir AFFOLA | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Tags |
cos, coş hoşafı tarifi, coş hoşafı tarifi malzemeleri, coş hoşafı tarifi nasıl yapılır, coş hoşafı tarifi tarifi, coş hoşafı tarifi yapılışı, hosafi, tarifi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | son Mesaj |
Müşür Hoşafı - Müşür Hoşafı Tarifi | Berfin | Hoşaflar Kompostolar | 0 | 30.07.12 02:00 |
Kak Hoşafı - Kak Hoşafı Tarifi | Berfin | Hoşaflar Kompostolar | 0 | 30.07.12 01:55 |
Sonbahar Hoşafı - Sonbahar Hoşafı Tarifi | Berfin | Hoşaflar Kompostolar | 0 | 30.07.12 01:05 |
Çamfıstığı Hoşafı - Çamfıstığı Hoşafı Tarifi | Berfin | Hoşaflar Kompostolar | 0 | 30.07.12 00:57 |
Dut Hoşafı - Dut Hoşafı Tarifi | Berfin | Hoşaflar Kompostolar | 0 | 30.07.12 00:56 |