Üzümlü Kabak Hoşafı - Üzümlü Kabak Hoşafı Tarifi Üzümlü Kabak Hoşafı (Bolu) ÜZÜMLÜ KABAK HOŞAFI (BOLU) 2 dilim tatlı kabak 1 su bardağı kuru üzüm 4 bardak su 1 su bardağı toz şeker Tarifin Hazırlanışı 1. Kuru üzümü yıkayıp 4 bardak su ile haşlayın. 2. Kabakları ilave edin. 3. Kabaklar biraz yumuşayınca şekerini ilave edip 5 dk. sonra ocaktan alın. 4. Soğuyunca buzdolabına alıp en az 3-4 saat dinlendirin. --------------Tualimforum İmzam-------------- Açıklamasını istediğiniz modeller altına yazarsanız bildiğim kadarı ile yardımcı olmaya çalışırım. Arada verilmiş örnekler olabilir AFFOLA |