Frambuaz Şerbeti - Frambuaz Şerbeti Tarifi Frambuaz Şerbeti Malzemesi: 500 gr frambuaz 130 gr toz şeker (%100 pancar şekeri) 1 adet kabuk tarçın 1 lt su Hazırlanışı: Frambuazlar temizlenip ayıklandıktan sonra şekerle karıştırılıp 2 – 3 saat kadar bekletilir. Su ve kabuk tarçın ilave edilip kısık ateşte kaynamaya bırakılır. Kaynadıktan sonra 5 dakika daha kaynatılarak ocaktan alınır. Süzgeçten süzdürüldükten sonra soğuk olarak servis edilir. Not: Servis ederken şerbetin içerisine ta[ze frambuaz taneleri konulabilir. --------------Tualimforum İmzam-------------- Açıklamasını istediğiniz modeller altına yazarsanız bildiğim kadarı ile yardımcı olmaya çalışırım. Arada verilmiş örnekler olabilir AFFOLA |