Sonbahar Hoşafı - Sonbahar Hoşafı Tarifi Sonbahar Hoşafı Malzemeler * 200 gr kuru incir * 4 su bardağı şeker * 200 gr kuru kayısı * 200 gr kuru üzüm * 50 gr kuş üzümü * 1 kök tarçın * 10 karanfil * 200 gr kuru erik * 1 su bardağı badem Yapılışı Kayısı ve incirleri doğrayın. Şeker hariç bütün malzemeyi bol su ile haşlayın ve süzün. Daha sonra şekeri ekleyerek 10 bardak su ile 15 dakika tekrar haşlayın. Soğuk olarak servis yapın. (Özellikle pilavın yanında verebilirsiniz.) --------------Tualimforum İmzam-------------- Açıklamasını istediğiniz modeller altına yazarsanız bildiğim kadarı ile yardımcı olmaya çalışırım. Arada verilmiş örnekler olabilir AFFOLA |