tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > KADIN DÜNYASI > Rüya Tabirleri > H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri H-I-İ-J-K-L-M Harfi ile Başlayan Rüya Tabirleri


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Rüyada Hırsız Görmek - Rüyada Hırsız Görmek Açıklaması ve Yorumu - Hırsız Rüya Tabiri
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
545

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 27.11.12, 02:06   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Rüyada Hırsız Görmek - Rüyada Hırsız Görmek Açıklaması ve Yorumu - Hırsız Rüya Tabiri

Rüyada Hırsız Görmek - Rüyada Hırsız Görmek Açıklaması ve Yorumu - Hırsız Rüya Tabiri

Bazı düşmanlarınız var. Eviniz soyulursa, bazı problemler yaşadıktan sonra amacınıza ulaşacaksınız. Bir hırsız olduğunuzu görürseniz, işleriniz alt üst olacak. Eğer hırsızı kovalıyor ve sonunda onu yakalıyorsanız, düşmanlarınıza karşı galip geleceksiniz.

Bazı hasımlarınız var demektir. Evinizin soyulduğunu gördüyseniz, bazı sıkıntılar yaşadıktan sonra amaçlarınıza ulaşacaksınız anlamındadır. Kendinizin hırsız olduğunu gördüyseniz, işleriniz ters gidecek. Hırsız kovalıyor ve yakalıyorsanız, hasımlarınıza galip geleceksiniz demektir.

Evinizin soyulduğunu gördüyseniz, sorunlar yaşadıktan sonra hedeflerinize ulaşacaksınız. Eğer hırsız yakalıyorsanız düşmanlarınıza galip geleceksiniz.

Kendini hırsız olarak gören kimse, başkalarından bir kısmet alır. Başkasını hırsız olarak gören kimse ise zarara uğrar.

Rüyada evinize bir hırsız girdiğini ve sizin de onunla dövüştüğünüzü görmek, manevi bir acı çekeceğinize, kendinizi hırsızlık için bir eve girdiğinizi veya bir yerden bir şey çaldığınızı delalet aile efradından birinin başına gelecek bir felaket veya musibetten ötürü sizin acı çekeceginize delalet eder. Rüyasında evine bir hırsız girdigini ve eşyasının bir kısmını çalıp götürdügünü görenin evinde bir kişi vefat eder. Bir eve hırsız girdigini, fakat bir şey çalıp götürmedigini görmek, orada ölüm derecesindebirinin hasta olup sonra iyileşecegine delalet eder. Hırsızların ona saldırarak bir çok eşyasını aldıklarını gören, sevdigi bir insana bir felaket geldigini işiterek üzülür. Evine gelen hırsızların bir şey götüremeden evden kaçtıklarını görmek, başına gelecek bir felaketin önleneceğine işarettir. Cafer-i Sadık'a göre ; rüyada hırsız görmek dört şeye yorulur : Hastalık, hapis, sefalet, yalancılık. Rüyasında bir eşyasının çalındığını görmek ve kimin çaldığını bilmemek, yaptığı bir işten dolayı büyüklerinden söz işitecegine, hırsızın bir eşyayı çalıp götürdügünü görmek, haram bir mal sahibi olduguna, hırsızla birlikte bir yerden bir mal çaldıklarını görmek, işinden atılacağına, hırsızı bir şey çalarken yakalayıp karakola götürdüğünü görmek, yaptığı bir işten dolayı pişman olduğuna delalet eder. Bir hırsızın evine girerek en kıymetli bir eşyasını çaldığını görmek çocuklarından birinin hasta olacağına delalet eder. Çocuklarından birisinin hırsız olarak karakola çagırıldığını veya tutuklanarak hapishaneye götürüldügünü görmek, bir hastası varsa, ölecegine, veya bir yerden büyük bir zarara ugrayacagına işarettir. Bir başka rivayete görede: Rüyada hırsızgörmek, hastalık ve derttir. Hırsızın bir şey çaldığını görse, katil bir insanı görmeye işaret eder. Hırsız, Azrail (A.S.), misafir veya nikah yapmak isteyen bir kimsenin gelecegi şeklinde yorumlanır. Evinde hasta bulunan bir kimse bir hırsızın kendi evine girdigini ve bir şey aldığını görse, o hastanın öleceğine işaret eder. Bir kimse hırsızın bir eve girdigini ve oradan bir şey almadığını görse, o evde bulunan hastanın hastalığından kurtulmasına işaret eder. Rüyada bir hırsızı öldürdügünü gören kimse hastalıktan kurtulur. İçinde bekar bir kız bulunan bir eve hırsız girse, o kız için bir dünür çıkacagına işaret eder. Hırsız, hilekar bir kimse ile tabir edilir. Hırsız, zina yapan bir kimse ile tabir edilir. Hırsız, tavuk ve güvercin avlayan bir kimse olarak yorumlanır. Hırsız gıybet eden, kötüleyen ve kendisinde bulunmayan şeyi isteyen bir kimsedir. Bazen de hırsız, yırtıcı ve yabani hayvan, yılan,şeytan ve nefis olarakta tabir edilir. Tahsil yapan bir insan kendisinin hırsız oldugunu görse, iyi bir ilim ögrenir. Bazen de hırsız zina etmeye, şunun bunun agzından söz çalmaya işaret eder.

Birtakım düşmanlarınız var. Evinizin soyulduğunu gördüyseniz, bazı sorunlar yaşadıktan sonra hedeflerinize ulaşacaksınız. Kendinizin hırsız olduğunu gördüyseniz, işleriniz altüst olacak. Hırsız kovalıyor ve yakalıyorsanız, düşmanlarınıza galip geleceksiniz.

Rüyanızda ana nesne olarak Hırsız görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
aciklamasi, gormek, hirsiz, hırsız rüya tabiri, ruya, rüyada, rüyada hırsız görmek, rüyada hırsız görmek açıklaması, rüyada hırsız görmek açıklaması ve yorumu, rüyada hırsız görmek ne anlama gelir, rüyada hırsız görmek ne demektir, rüyada hırsız görmek nedir, rüyada hırsız görmek tabiri, rüyada hırsız görmek yorumu, tabiri, ve, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Yavuz Hırsız Ev Sahibini Bastırır Atasözünün Anlamı ve Açıklaması Nokia Atasözleri ve Açıklamaları 0 08.01.12 22:28
Kırk Hırsız Bir Çıplağı Soyamaz Atasözünün Anlamı ve Açıklaması Nokia Atasözleri ve Açıklamaları 0 06.01.12 21:45
Akıllı Hırsız Şaşkın Ev Sahibini Bastırır Atasözünün Anlamı ve Açıklaması Nokia Atasözleri ve Açıklamaları 0 30.12.11 01:37
Acındırırsan Arsız Acıktırırsan Hırsız Olur Atasözünün Anlamı ve Açıklaması Nokia Atasözleri ve Açıklamaları 0 29.12.11 17:12
Hırsız Okyanus Genel Fıkralar 0 20.11.08 08:12


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:15 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2