Ahmet Hoşsöyler Biyografisi,Ahmet Hoşsöyler Hayatı Ahmet Hoşsöyler Biyografisi,Ahmet Hoşsöyler Hayatı Paderborn Üniversitesi Oyunculuk ve Film Yönetimi bölümünden mezun olduktan sonra iki yıl Bawaria Stüdyoları’nda reji yardımcısı olarak çalışan Ahmet Hoşsöyler, 1983 yılında Türkiye’ye dönüp, Kültür Bakanlığı adına Türk Saray Yemekleri belgeseliyle yönetmenliğe başladı. İstanbul TV, TGRT, gibi muhtelif kurumlarda yönetmen olarak çalıştı. Alman ARD dahil, yurt dışı Tv ler için çeşitli programlar üretti. 175 bölüm yayınlanan Küçük Besleme isimli Tv dizisi ile 200 bölüm yayınlanan Üvey Baba isimli dizilerin yönetmenliğini yaptı. Ortaklar Her Yer Karanlık Atmaca Çılgın Aşıklar Kurye Kab bin Züheyr Dönüş Yemini Kiralık Anne Acılar ve Arzular İsimli sinema filmlerinin senaryolarını yazarak, yönetmenliğini yaptı. |