Beşiktaşlı futbolcu Serdar Özkan, Galatasaray'a imza attımı?
Beşiktaşlı futbolcu Serdar Özkan, şu an için herhangi bir kulüple anlaşma sağlamadığını söyledi.
Serdar, Lig TV’ye yaptığı açıklamada, adının Galatasaray ile anılması konusunda, kendisinin de daha çok çevresinden bunları duyduğunu belirterek, "Kimseyle anlaşma sağlamadım. Çeşitli görüşmelerimiz var. Ama kimseyle anlaşmaya varmadım. İmza falan da atmadım" dedi.
Beşiktaş Kulübü ile 31 Mayıs’a dek sözleşmesinin sürdüğünü hatırlatan Serdar, "31 Mayıs’a kadar hiçbir yere imza atmam" derken, siyah-beyazlı kulüple görüşmeleri konusundaki soruyu da "Son durumu bilmiyorum. Görüşüyorlar mı, görüşmüyorlar mı, bilmiyorum. Bazı şeyleri oluruna bıraktım. Çok üstüme geliyorlar, karalamaya çalışıyorlar. 31 Mayıs’tan sonra önüme bakacağım" diye yanıtladı.
Genç oyuncu, bu sezon kaçırdığı gollerden 3-4’ünü atması halinde böyle eleştirilere maruz kalmayacağını iddia ederek, "Bu golleri atmayı benden çok isteyen yoktur. Ama olmadı. Demek ki şansızım" dedi.
Geçtiğimiz haftalarda taraftarlarla diyaloğa girmesi konusunda ise Serdar Özkan, şunları söyledi: "Pişman değilim. Sokakta kimin anasına babasına küfür etseler bir tepki verir. Küfür eden benim yaşımda bir çocuktu. Ağza alınmayacak sözler söyledi.
Üstümde Beşiktaş forması varken kimse küfür edemez." Serdar, Bursaspor maçında oynayıp oynayacağı konusunun ise teknik direktör Mustafa Denizli’nin takdirine kaldığını dile getirdi.