![]() |
Yörük Kebabı Yörük Kebabı http://img696.imageshack.us/img696/7061/yrkkebab.png Malzemeler - 250 gr. kuşbaşı kuzu eti - 1 adet domates - 1 adet soğan - 2 adet biber - 15 adet mantar - 1 su bardağı bezelye - 1 adet kabak - Tuz - 1 çay bardağı ayçiçek yağ - 1,5 su bardağı erişte - 1,5 su bardağı kaşar peyniri Yapılışı Domates ve soğanı yemeklik doğrayın. Kuşbaşı etle birlikte, kısık ateşte 20 dakika pişirin. 2 adet biberi ve 1 adet kabağı küp biçiminde doğrayın. 15 adet mantarı ortadan ikiye kesin. Bezelyeleri de ekleyip tencereye alın. Tuzunu ilave edin. Başka bir tencerenin içine, 1 çay bardağı sıvıyağı dökün. Üzerine su ilave edin. Kaynayınca tuz serpin, 1 buçuk su bardağı erişteyi haşlayın. Tencereden alıp, süzün. Erişteleri fırın tepsisine yayın. Üzerine sebzelerle sote ettiğiniz etleri yayın. En üste 1 buçuk su bardağı kaşar peyniri rendesini serpin. Sıcak servis yapın. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:33 . |
Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2